Barcelona #2


Because we can tour

 

New in: Barcelona

Lite nytt från Barcelona.
 
 

Gårdagen

Gårdagen spenderades med Malva och Nikita och det var super mysigt! Åh jag bara älskar att umgås med dessa två människor, aldrig en tråkig stund med dom.♥ Det är alltid lika kul att bara dansa och sedan avsluta kvällen med lite mmyspys. Vi var även och shoppade lite och det inhandlades från min sida en svart kjol och en morsdagspresent bestående av ett antal dusch tvålar.

Bon Jovi

Nu bär det av mot stadion och Bon Jovi! :D

Barcelona #1


Byxdress&Blommor

 
 

Barcelona

Nu tänkte jag snabbt och kortfattat berätta om min vistelse i Barcelona. 
I fredags vid 06.50 lyfte planet från Arlanda och jag sov som vanligt genom mestadels av resan.Jag kom fram någon gång runt 11-12 tiden och vi gick genast till hotellet och lämnade bagaget och gav oss ut på en promenad som slutade med att vi hamnade på stranden. Sen bar det iväg för att äta tapas och det gick väl mindre bra.. Jag vart tyvär matförgiftad men det gick över efter nån dag. På lördagen var det mest vila för mig som inte mådde så bra men vi var även ute och promenerade och solade lite på stranden och under senare av dagen när jag mådde bättre hann vi även bada i tak-polen. På söndagen bar det av mot det lite mer "centrala" barcelona (city). Vi hittade ett gulligt litet café med uteservering så att vi kunde sitta i solen och vi gick även runt och utforskade gammla byggnader och fotade så klart. Och så gick vi även hela stranden vilket jag tror var över en mil. Men det var extremt vackert. På Måndagen var det sista dagen och vi hade bestämt att vi nu skulle ta oss ann shopping gallerian men med min vanliga tur så var det självklart stängd just den dagen så det fick bli yttligare än dag på stranden. och så bar det av för hemfärd från Barcelona airport runt 9-10 tiden. 
Jag har haft en helt otroligt bra weekend tillsammans med min pappa och jag tackar honom tusen gånger om för min fantastiska födelsedags present. ♥
(fler bilder kommer senare)

HEMMA!

Nu är jag hemma igen efter min lilla foto-weekend med pappa i Barcelona, Jag kom hem sent imorse (?) runt 3 tiden och somnade 5 så med 2,5 timmars sömn är jag helt slut och har döds ont i huvudet.. Det kanske inte var världens smartaste idé att gå till skolan men men. Nu måste jag faktiskt sov annars kommer mitt huvud att explodera så jag berättar om resan imorgon. God natt på er.
(arkiv bild:1 år gammal)

Take Me Home Tour

 

my love


NIJOMA

Nu tänkte jag ta och berätta lite om NIJOMA. Det är vad jag och mina två bästa kompisar Malva och Nikita kallar oss. ;) Vissar tycker säkert att det är lite fånigt men vi tycker att det är charmigt. Vår vänskap är ovanligt stark och vi är mer som systrar än bästavänner, vi går varandra på nerverna och älskar att retas men vi är även väldigt omtänksamma och beskyddande. Ibland känns det även som omvi är lite telepatiska på det sättet som vi förstår varanda,blickar, tecken språck,kodord och så vidare. 

Sovmorgon

God morgon på er! Just nu håller jag på att stryka lite kläder som jag tänkt ha på mig idag och skriver på en av mina uppsatser. Jag har även hunnit packa lite nu på morgon och jag börjar få lite brottom så nu måste jag snabba på. 
 

Like


Packa, plugga, stressa

 
Nu känner jag att jag är jätte stressad och hinner knappt med det jag ska göra men jag slänger ändå in ett snabbt litet inlägg när jag ändå har datorn igång. Jag håller just nu på att packa inför barcelona eftersom att jag knappt hinner imorgon (måste ju umgås med mina underbara vänner, även om jag bara är borta ett några dar.) och samtidigt så måste jag plugga till ett fysik-prov och ett so-prov och skriva klart 2 uppsatser som ska vara inlämmnade på fredag. Ugh nu måste jag rappa på så att jag slipper vara vaken hela natten och plugga.

Nikita här

Hallojsan. Johannas bästa kompis Nikita här, som för övrigt gör ett gästinlägg för första gången, woho. Efter skolan umgicks vi lite med några härliga människor. Senare begav vi oss hem till Johanna med Malva, och försökte avsluta vårt grupparbete, det gick ju mindre bra, men men.. Nu tänkte jag och Johanna avlusta dagen med ett litet besök på Wayne's. Hoppas alla mår lika bra som jag :) 
 
Innan jag lämnar här vill jag bara berätta hur sjuk mycket du betyder för mig bästavän, mitt liv bara blev så mycket bättre när jag lärde känna dig. Visst, vi har motgångar, och är inte alltid helt ense. Men jag älskar dig och Malva mer än ni någon kan förstå. Ni kompleterar mig som person, och när jag säger att jag aldrig kommer lämna eran sida, så menar jag det. NIJOMA always and forever, love you big sis. 
 

Krångel, krångel

Jag ber verkligen om ursäkt för min dåliga bloggning men min dator hos mamma funkar verkligen inte eller snarare sagt den funkar att sätta på men inte mycket mer än så. Och nu är jag en sanbbis hemma hos pappa för att se vad jag behöver inhandla innan min Barcelona resa som blir av på fredag så jag passar på att slänga in ett inlägg. Så jag vet inte hur mycket jag kommer kunna blogga förän nästa tisdag men jag ska försöka. Nu måste jag skynda mig lite hem till mamma så vi hörs. 

One Direction

Today is the day! :D Idag ska jag äntligen få se One Direction live! Gahhh jag är så taggad! :D

Shorts

Första användningen av shorts iår. 

Fantastisk dag

 
Så himla bra dag idag! Att börja dagen med att vakna upp med sin bästavän vid sin sida är bland det bästa som finns och att sedan gå upp och fixa en god frukost och bara prata, underbart. Senare vart jag upphämtad av min mormor och åkte iväg till min moster och kusin och umgicks i solen. Och att sedan komma hem och lägga sig på studsmattan och få sola i ett antal timmar. Underbar dag♥ Och nu ska jag fixa mig lite chai te och sätta mig i kvällssolen, ha en trevlig söndagkväll alla läsare.

summer feelings


Countdown


Valborg

Min valborg var så sjukt bra! :) Jag tillbringade den med mina underbara vänner och hade hur kul som helst! Vi gick dess värre inte och såg en majbrasa utan kollade på fotbollsmatchen (Real Madrid-Dortmund) och hade hur kul som helst, riktigt bra slut på April månad och en riktigt bra början på Maj månad. ;)
 
Jag säger bara det, ni som inte sett mig dansa ni har verkligen missat något. ;)

Yesterdays

 

1 maj

 
Grill-mys.

RSS 2.0