Flowers&Studs

 

Tack finaste

 
Min bästa vän kom hem från England för ett tag sedan och hade med sig detta hem till mig. Jag är verkligen förälskad i både skärpet och linnet.♥

Lite nytt


God morgon

 
God morgon på er! :) Idag vaknade jag ganska tidigt och fick ett ryck och började laga pannkakor till hela familjen. Och jag råkade tydligen sätta på för hög musik så det vart inte mycket till överaskning, ups. Jag vart i alla fall nöjd för dom smakade underbart så min dag har startat extremt bra och nu får jag hoppas att resten blir lika bra. 

Lov

 
Jaha nu var det lov igen. Gårdagen spenderades med mina två underbara bästa vänner Malva och Nikita. Hur kul som helst så det var en bra start på lovet och nu får vi hoppas att resten blir lika bra. 

The Phoenix

 
'
Så sjukt bra låt. Har på denna på repeat i högtalarna just nu.♥

Onsdag

Time for Navy CIS och Grey's nu! :)

Plugga

 
Nu har jag äntligen lyckats sätta mig framför datorn och ska alldeles strax börja med min power point till so:n om grekiska gudar och sedan plugga till både spanska och idrotts prov imorgon. Har fixat lite gott att äta på under resten av min kväll. Aja nu måste jag se till att börja så vi hörs senare. 

Todays


God morgon

 
God morgon eller kanske lite mer god dag. Hur mår ni idag då? Själv mår jag bara bra. Idag är det inte lika fint väder som igår (tyvär) men fåglarna kvittrar och jag tror inte att det är minusgrader ute. Tänk att för exakt ett år sedan så kunde man gå ut utan jacka utan att frysa. Men jag känner att våren börjar smyga sig fram nu och det är vi extremt glada över.
Idag ska jag i alla fall iväg och fotograferas med fotbollen och jag tycker att det ska bli sjukt kul att träffa alla speciellt eftersom att jag inte har tränat så mycket på grund av alla skador och då inte kunnat vara nere och kolla på alla träningar i -15 grader. Aja nu ska jag ta och göra lite läxor innan jag åker iväg.

Vår känslor

 
Nu är det faktiskt plusgrader och solen lyser ut. Jag fick faktiskt lite vår känslor nu när jag var ute och gick. Jag längar så ofantligt mycket till sommaren och att kunna gå ut utan att frysa ihjäl. Eller ramla och slå ihjäl sig. Åhh kan inte sommaren bara komma? Aja nu har jag tänkt spendera den förmodligen ända vår dagen (om det fortsätter som det gjort tidigare) med att städa mitt rum. Bra val eller nej men jag känner för att piffa upp lite så nu ska jag ta och sätta fart med det. Ha en bra lördag alla läsare♥

Fredag

 
Underbar fredag! Jag började dagen klockan 05.30 och gick ut och sprang och jag fick bara lite ont (i foten och kroppen) och hoppade sedan in i en lång skön dusch och att sedan äta denna underbara frukost. Kan en dag börja bättre? Och att sedan gå till skolan och umgås med min underbara klass. Min dag har varit jätte bra och mitt humör är verkligen på topp. Nu väntar en kväll med bara pappa, fruktsallad och Sverige-Irland på tv:n.

AcDc


Reflektionsdag

 
Hejsan! Jag kom ganska nyligen hem från läkaren med gott besked så jag är på toppen humör. Idag var det reflektionsdag i skolan också, bara 8.30-12.00 så det var inte alls särskilt jobbigt. Och min eftermiddag/kväll ska spenderas till att plugga till mitt SO prov imorgon. Men idag är det onsdag vilket betyder att det är Grey's på tv:n så att plugga hela kvällen går inte för sig, det får bli en liten paus. Nu måste jag i alla fall sätta i gång.. 

Shopping

 

Måndag

 
Måndag igen och ny vecka. En helt okej måndag för mig som rullade på fort. Jag är bara så sjukt trött efter att inte ha sovit så mycket dom 3 senaste dygnen på grund av min arm men jag hoppas verkligen att jag får lite sömn inatt annars kommer jag antagligen somna i skolan. Och det känns mindre bra när jag har ett No prov som är svårt nog utan att försöka hålla sig vaken.. Nej men om vi ska se det lite posetivt så betyder (i mitt fall) att när jag blir trött så skrattar jag åt allt och inget och "trettio skratt om dagen är riktigt bra för magen". :)

Så där ja

Så där ja nu har jag äntligen fixat allting och kan ta och blogga igen. :)
Just nu sitter jag och myser med min familj och ska snart hoppa in i duschen och funderar på att gå och lägga mig eftersom att jag inte har fått någon sömn på några dagar p.g.a min arm.. Som jag då har skadat lite grann.. Men nu vet ni i alla fall att jag är tillbaka. 

P.G.A

Jag har knappt bloggat någonting på ett tag p.g.a att min dator är lite knas och att jag ska få en ny som jag håller på att föra över massa saker till men den är förmodligen klar idag elr imorgon och då sätter jag självklart fart på bloggningen igen. Och jag sedan så har jag vart lite klumpig och ramlat och skadat min arm+handled och har nu armen i mitella.. Men ni får höra mer om vad som hänt de senaste 2 veckorna imorgon.

7/3-2013

GRATTIS PAPPA! ♥
Måndag

 
Slut på lovet och time for school again. Det var faktist enormt skönt att komma tillbaka till skolan. Allting rullade på bra och nu är jag hemma och ska snart sätta igång med pluggandet. Funderar på att gå ut på en lång promenad också och fixa en hallon smothie.

believe in yourself

 

Breakfast

 
JAG ÄLSKAR GODA FRUKOSTAR. 

RSS 2.0