Löördag

Föööööööööööööööööörlåt för att jag inte har bloggat men jag har inte haft tid att sätta mig vid datorn. Men nu ska det bli ändring på det och jag ska försöka blogga så mycket jag kan. :)

Träning

Håller just nu på att fixa mig inför första träningen på flera månader. Jag får dock inte träna hela träningen men det ska bli kul ändå. Jag är ganska nervös med det ska nog gå bra.
Saknar tiden då allt var bra, inga skador och bara få leva för fotbollen.♥

Fika

Dagen har gått åt till att fika med Emilia och en snabb sväng förbi Nikita och sedan bara slöat. Därav den dåliga bloggningen.

October♥


Underbart

Hejsan på er igen. :) Igår var en helt underbar dag. Jag slutade skolan halv tolv (halv studiedag) och då umgicks jag med mina fina vänner och lagade wok. ;) Sedan vart det en tjejkväll och övernattning med Nikita, Malva & Wilma. Underbart helt enkelt. 

Glaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaad!

Jag är typ världens gladaste människa just nu! :D Fick posetivt besked från läkaren (!!!!!:D) och mina vänner är världens bästa och sedan på grund av en person. :D Så sjukt j*vla glad att det äntligen börjar hända posetiva saker och att jag kan gå vidare från allt skit som har hänt. Sååååååååååå glad! :D

Todays


mys

Nu ska jag ta och hoppa i ziperallen och dra en filt över mig och kolla på film och bara mysa.♥
(riktigt gammal bild)

Allting rullar på

Nu känner jag att livet bara rullar på och allt är glatt och trevligt. Jag har nästan ingenting att blogga om men jag försöker och jag hoppas ni blir nöjda med det lilla ni får. Imorgon är det i alla fall reflektionsdag vilket är så skönt och verkligen behövande.

The Black Lion


Plugga

Plugga engelska, No & matte står nu på shemat. Inte världens roligaste men det måste göras, tur att man har lite musik.

Shopping


Olly

 

Göra ingenting

Att göra ingenting är nog det bästa som finns efter en shopping dag. Åhh det är så skönt att ligga i sängen och prata i telefon, lyssna på musik, och göra verkligen ingenting.♥ Älskar mina söndagar! ;)

Shopping & middag



Shoppat, gått i regnet och ätit middag med familjen. Super dag!

Juuuusteeeeeeeeeeen


Lördag

Nu mår jag äntligen bättre och är på bra humör. Jag har även fått tillbaka insperationen så nu blir det fart på bloggningen igen. 

Te, Te, Te

Te, te, te min favorit "drog".♥

Jobbig dag

Åh herregud vad slut jag är. Det har inte varit världens bästa dag för mig p.g.a lite negativa besked som jag har tagit hårt, men jag klarar det. Dotorn funkar inte heller (?) så jag får slänga in ett mobil inlägg. Jag orkar inte skriva något mer för då blir det bara deppigt så vi hörs imorgon.


Vänner

Jag ber om ursäkt för att jag inte bloggade igår men jag var med mina underbara vänner och kom hem rätt så sent och han i princip bara dusha. Men nu bloggar jag i alla fall. :) Jag kom nyss hem efter en kväll med min underbara vän Nikita. Och har nu tänkt att bara vila min kropp och göra ingenting.. Åh jag hatar att ha så här ont. Jaja posetiv var det. 

Far Och Dotter Lunch

Halv-lat dag vart det idag. Det blev som jag trodde (^_^) jag lyckades få med mig pappa och köpte ett par nya skor och äta på en mysig kina resturang. Så det vart en far och dotter dag vilket vi inte haft på några veckor nu. Jag och min pappa brukar nämligen ha en far och dotter dag med shopping och lunch minst en dag i månaden vilket jag bara älskar. 

God morgon

God morgon på er. :) Idag är det söndag vilket betyder lazy day. Vi får se om jag åker och shoppar idag vilket jag kanske gör men annars blir det nog att vara hemma och plugga och göra ingenting. 

Nitar


Photos

 

Behind The Scenes


Fantastisk dag

Helt underbar dag idag. :D Har fotat med Malva och Emelie och vandrat runt lite och varit hos frisören med Malva. Och sedan varit med fler underbara♥ människor. Fantastisk dag helt enkelt. ;) Men nu blir det att redigera bilder hela kvällen och ha lite tid för mig själv och bara vara.
Av:Malva  Motiv:Emelie

Tack, tack, tack

Jag har egentligen mått skit hela dagen förutom efter skolan när mina underbara vänner lyckades pigga upp mig! Alla skratten gör att jag mår 100 gånger bättre nu, så tack, tack, tack mina älskade vänner.♥ Så just nu mår jag toppen och snart börjar även första livesendningen av xfactor. :) Vilket betyder godis och myyyyyyyyys. Kan det bli bättre? 
Ha en underbar fredagskväll allihoppa!♥

DNA


Kanelbullensdag

 
Idag är det somsagt kanelbullensdag vilket ni kanske redan visste. En av mina favorit dagar eftersom att man har en andledning att äta många goda kanelbullar. ;) För övrigt har ingenting speciellt hänt. Jag kan fortfarande inte träna på grund av min fot så mina kvällar går åt att plugga, lyssna på musik, twittra & blogga.

4 oktober


Plugga & TV-mys

 
Har pluggat hela kvällen och nu blir det TV-mys med familjen och sedan film-mys med mig själv. Peace out!

1 Oktober

Jag mår inte super bra just nu, så jag känner att jag inte vill blogga för då blir det bara deppigt..

Monday

Då var det måndag igen. Världens tråkigaste väder ute regn, regn och regn. Ush men jag är ändå hyffsat glad idag förutom mina ledsmärtor. Jaja nu ska jag vara posetiv och leta fram lite kläder. :)

RSS 2.0