Årsresumé Del 2

Juli
Här åkte jag för första gången utomlands med någon annan än min familj vilket var spännande, det var även första gången för mig i England vilket var resemålet. Åh vilken fantastisk resa det var! Vi var där i två veckor vilka vi spenderade i Cambridge och West Bay men också en sväng till London. Alla bilder och inlägg finns att läsa HÄR. Utöver Englandresan så vart det lite picknickande och fotbollspelande här hemma.
 

Augusti
I Augusti njöt jag av den sista tiden innan skolan började och hade storstädning hemma. Mitt rum gjordes om vilket jag och Nikita gjorde på egenhand (stolt^^), vilket jag vart väldigt nöjd med. Annars åt jag flera sommarmiddagar, gjorde massa smothies, mys frukostar och till sist färjade jag håret mörkt, lagom till skolstarten. Det var även då jag började träna mer än innan och började känna mig lite bättre.
 
 
September
Nu kom månaden där jag äntligen kunde ta upp min älskade fotboll igen(♥), började träna med laget och spelade min första match, den känslan var helt fantastisk Det började bli lite kyligare och eftersom att jag tyckte min jacka var urful plus att jag inte ville köpa en ny resulterade det i att jag lånade pappas jacka som luktar precis som honom och är extremt snygg. Tror också att jag åt tacos till middag typ varje dag, haha :').
 
 
Oktober
 Under mestadels av Oktober fotade jag ingenting då jag gick med båda armarna i bandage och en hjärnskakning efter ett fall under en fotbollsmatch. Det gick över hyfsat fort och i slutet av månaden var det dags för vår skoldans där jag vann vår skolans buggtävling. Förvånad men asglad ;). Det ända jag åt denna månad var nästan bara gröt och frukt denna månad, haha varierande.
 
 
November
I November spenderade jag väldigt många timmar med att vara sjuk och underhöll mig själv med att lära mig nya flätor. Då jag väl var frisk (för er som inte vet det så älskar jag halloween) hade jag i år en sen halloween middag som var väldigt mysig. Torkade också massa löv, köpte ananaser och köpte nya innomhus fotbollsskor. Just ja, gymnasiemässan föll av stapeln och det vart en sväng förbi den där jag hittade många bra alternativ som det strax är dags att välja mellan.
 
 
December
 December, hmm. Denna månad var vädigt upp och ner.. 3/12-14 gick min älskade, fina, underbara katt Messi bort. Har inte skrivit om det här då jag inte riktigt vet hur jag ska formulera mig, så jag lämnar det så.
Det bästa och festligaste med denna månade var när jag firade min fina vän Nikita som fyllde år, luciatåget med skolan, julfirandet med familjen och att vi fick en ny underbar medlem i familjen (Alice är på sista bilden och Messi på första). Annars var jag sjuk ganska mycket, bland annat när den första snön kom (dock fick jag några fina bilder) och även på nyårsafton. Men eftersom att December är min favorit månad tycker jag att den ganska bra ändå.
 
  

Cause I'm sixteen

 Mina tjejkompisar kom över och överraskade mig på morgon med en mysig brunch och sen var det dags fö mig att övningsköra med mamma vilket var jsukt kul! Dagen avslutades med att några av tjejerna kom över för lite mat och en mysig tjejkväll, en lugn och skön födelsedag helt i min smak. 
 
 

Sweet sixteen

 
Vilken underbar dag det varit! Är så glad och nöjd men väldigt trött så jag ligger redan i sängen, därför får ni dessa fina bilder från mobilen lite snabbt. Puss och kram så hörs vi imorgon.

Sista timmen

 
Om bara 40 minuter blir jag ännu ett år äldre eller rättare sagt om 6h. Att bli 16 kanske inte är så stort egentligen men bland annat så ska jag börja övningsköra och även börja gymnasiet så lite skillnad blir det ju. ;)
Min sista dag som 15 spenderades i alla fall med Nikita, tårtbakning med pappa och ett grymt gympass med mamma. En väldigt bra dag helt enkelt som nu ska avslutas med lite juice making, en ansikstmask och sedan min sköna säng♥♥

Årsresumé Del 1

Januari
Januari 2014 minns jag inte så mycket av förutom att fyllde jag 15 vilket firades med min bästavän. Förutom det hade jag många myskvällar med film och bra sällskap. Haha jag fotade nästan ingenting så jag vet ärligt inte riktigt vad jag gjorde.. ;)
 
 
Februari
I februari fotade jag många självporträtt och är speciellt nöjd med de som jag tog precis innan jag färgade håret. De vart en väldigt snygg kontrast med den råttfärgade hårbotten och de organge/blonda topparna. Precis efter dessa bilder färgade jag helt blont och vart välidgt nöjd. Jag åkte även skidor för första gången tillsammans med Nikitas familj och det var hur kul som helst! :D Det var definitivt inte sista gången jag åkte skidor!
 
Mars
Här fotade jag inte så mycket heller men jag vet att jag började träna mer och började jobba mer på min psykiska häsla och började gå till en psykolog.
 
April
I april började värmen sakta smyga sig in och jag var tillsammans med resten av Stockholm i kungsträdgården för att fota de vackra körsbärsträden. Det bar en sväng upp till Dalarna över påsk med Nikita och  hennes familj där fick jag åka snöskoter för första gången vilket var sååååå kul! Sedan var det även Bellas tur att fylla år vilket resulterade i en bra kväll med trevligt folk.
Jag tog denna månad ännu flera framsteg då jag succesivt började ta tag i mina problem och tog mer ansvar för min egen lycka.
 
 
Maj
I maj var sommaren verkligen på väg och det vart flera kvällar på en filt på ängen med fantastiskt sällskap. Jag var även på Justin Timberlek (med sjuka platser!) och herregud är allt jag kan säga. :D
I skolan fick vi ett extremt roligt projekt i bilden där vi skulle göra en affisch eller ett LP omslag, jag satsade på att göra ett med Avenged Sevenfold som betydde väldigt mycket för mig under den våren medans Nikita behövde leenden till hennes omslag som vi fotade tillsammans. 
 
Juni
Åh underbara Juni! Vi fick en So uppgift där vi skulle fota en sommarbild så vi åkte ner till vattnet och fotade soldnedgången dock slutade den kvällen i dyngsura och leriga skor men det var värt det då de var otroligt vackert. Mitt bild-projekt (bild 2) vart också klart och jag var så nöjd och stolt då jag under hela året misslyckades under bild lektionerna och jag vet inte varför jag tog det så hårt men att lyckas till slut var nog bland det bästa av alla mina skolarbeten. Åkte även in en sväng till stan med Bella och Nikita och fotade lite. Det vart mycket tårtbakning också då jag tror att jag bakade 4 tårtor (2 till min lillebror och två till skolan) vilket är väldigt ovanligt då jag nästan aldrig bakar, haha. Sen var det temadagar i skolan som slutade i uppträdande på avslutningsshowen på skolavslutning vilket jag också är stolt över då jag haft problem med att prata/prestera inför andra människor. 
 
Helt enkelt utvecklades jag mycket under den våren och hade många upp och nedgångar men främst ett väldigt bra halvår.  :)
 

RSS 2.0