Tagga match

 
Nu ger jag mig iväg för att spela min 3.e match detta år och jag är taggad tll 1000! :D
 

Mysigt

Gårkvällen spenderades med underbara vänner och massvis med skratt. Känns som om man behöver minst 1 sån dag i veckan. Imorse var det bara jag och dessa underbara tjejer kvar så vi gick upp och hade en mysig frukost tillsammans.♥♥
Resten av dagen har jag spenderat med att städa, plocka plommon, vilat och att umgås med pappa. En riktigt bra helg hittils.
 

Bara massa mat-bilder

 
Känns nästan som om jag bara fotar min mat just nu. Somsagt så tycker jag inte om mellanmånaderna och min insperation är väl lite sisådär just nu. Jag vill faktiskt för en gång skull ha höst och vinter. Den stora vinter jackan, massa te, de färgglada träden, den fina snön, snöbollskrig och JULEN. Åhh nu längtar jag otroligt.
Men nej istället ska vi idag ut i skogen med skolan och ha ett friluftslivs test. Men det blir nog kul, får chansen att visa vilken vildmarkstuffing jag är, haha. 

En sån dag

 
Idag är en sån där dag när man går runt i de mysigaste kläderna man har och pluggar och vilar och inte gör så mycket egentligen. Men snart så ska jag tagga till och fixa mig då jag ska på konsert med några vänner. Så kul!

Sommar eller Höst

 
 
 
 Jag är en person som älskar sommaren och speciellt att fota under sommaren. Men nu så är jag faktiskt taggad på hösten och i år ska jag försöka hitta höst inspiration och fota MYCKET. Gick precis igenom lite gammla höst bilder och helt ärligt så är de katastrofalt tråkiga. Sommarbilderna är så färglada och lyckliga gemfört med höstbilderna. Usch så ska det inte bli i år, nu ska det bli mysiga bilder. Tycker dock inte om "mellanmånaderna" där man bara går och väntar på en ny årstid. Nu vill jag bara ha höst. 
 

Pappas jacka

 

 
Lånade pappas jacka här om dan och jag tror jag att lånar den i fortsättningen också. Så extremt mysig. 
 

Favorit middagen

 
Kyckling, ris, salad och cirtonpeppar är är ju så extremt gott! 

Utvecklingssamtal & Träning

(Flashiga jag idag)
Idag var mitt utvecklingssamtal i skolan det mest spännade som hände. Ingenting annat ovanligt, dock började jag 9.55 och slutade 14.00 på grund av samtalen så det kändes skönt. Annars har jag pluggat lite och städat här hemma och nu byter jag om för att ge mig ut på löpträning med fotbollen. 
 

Ny dag, ny vecka

 
God morgon everybody. Taggar till en ny vecka med bra musik och god frukost. Idag händer inget speciellt vad jag vet men det blir nog så att jag pluggar och går ner på en fotbollsträning ikväll. :) Ha en bra dag!
 
 

RSS 2.0