Lazy Day

Åhh vad skönt med söndag, med andra ord lazy day. Jag har i princip inte gjort någonting förutom att kolla på film och twittra. Helt underbar söndag. :)

Till Malva♥


Ta hand om sig själv dag

Jag är så sjukt utmattad så jag vet inte vad. Jag orkar inget mer nu idag än att äta upp min Ben&Jerry, dusha, måla naglarna och kolla på film resten av kvällen.♥ Bara en "ta hand om sig själv dag" helt enkelt. 

Origenteringsdag

Sådär ja nu är jag äntligen hemma och har bäddat ner mig under en filt.♥ Efter en kall men inte så jobbig origenteringsdag. Jag var somsagt inte med på origenteringen men det var lite andra småsaker som man skulle göra. Men att gå i skog med en skadad fot är verkligen inte bra så nu har jag super ont. Nu ska jag linda om foten och dricka lite te.♥

Virrat runt

(tagen av malva för ett tag sedan)
Hejsan på er. Nu kan jag äntligen pusta ut efter att ha virrat runt hela kvällen efter lite småsaker till origenterings dagen imorgon. Jag ska egentligen inte vara med p.g.a mina skador och ledsmärtor. Men jag måste vara med på lite första hjälpen grejer och sådant. Så jag börjar i alla fall halv 11 och alla andra kvart i 9 så det känns helt okej. ;) Resten av dagen har i alla fall varit helt okej. Nu ska jag ta och bädda ner mig under en filt och dricka lite te och läsa redy to fly av Little Mix. Så vi hörs mer imorgon.

Sometimes


Summer is over


Choklad & Harry Potter

Nu har jag äntilgen blivit klar med mina läxor och kan bädda ner mig under en filt och dricka lite varm choklad och kolla på harry potter. Mys pys helt enkelt.♥ 

New Shoes


Hösten är här

 

Bästavän dag

Gud vilken trevlig dag jag och min bästa vän (kika in hennes blogg HÄR) haft. Vi har bara umgåtts och kollat på film hela dagen en sån där bästa vän dag som man kan behöva ibland. 

Bulgarien

Bulgarien 2012♥
Åhhhh vad jag saknar Bulgarien!

Always Look Forward

(Bilden är tagen och redigerad av Lina en av mina vänner.)

Saturday

Lördag var det visst helt plötsligt, det är sjukt vad tiden går fort.
Igår så var jag i alla fall hos läkaren för att boka tid för prover om mina alergier och ledproblem, det gick väl helt okej och det var super skönt att slippa ta blodprover fast synd att jag måste göra det nästa vecka. Jag är nämligen livrädd för sprutor och blodprover. Ush men men sånt är livet ibland. 
Idag är det somsagt lördag och det som står på schemat är redigera bilder, kolla igenom bildarkivet,lyssna på LWWY och besöka släkten. :) Mysig lördag helt enkelt. 

Old

Porträtt taget av Malva för ett tag sedan.

Can't Stop Cry

Fangirling and crying! Perfection♥

Trött Trött Trött

(följ mig på gifboom itsjohannag)
Trött är nog det ända ord som passar mig just nu. Jag känner mig helt slut i hela kroppen. Jag höll verkligen på att somna under reflektionsdagen idag. Och när man väl har kommit hem då måste man fortsätta plugga och sedan tillbaka till skolan för att ha musikverkstad. Vilket dok är väldigt kul. :) Jag älskar verkligen allting som har med musik att göra.♥
Nu har jag i alla fall tänkt göra mig en kopp te, lyssna på bra musik och bara slappa. :) Med andra ord lazy evening. ;)

Who says

Hali halå, hur mås det? :) Själv mår jag helt okej lite trött och utsliten bara haha men nu låter jag som en gammal tant nej jag är bara enormt trött. Jag har egentligen inte gjort så mycket men att konka runt på kryckor tar lite på krafterna. Fast jag tycker nog mer synd om mina kompisar som får bära runt på mig lite då och då. ;) Så nu sitter jag och lyssnar på lite uppiggande musik och har tänkt att gå och lägga mig i tid för en gång skull så att jag orkar gå upp imorgon. ;) 

Nina Nesbitt ♥


in the forest..


Plugga, plugga, plugga


Engelska och Matematik står på mitt schema nu, kanske inte världens roligaste men med lite musik så fungerar allt. :)

#Exited

Kan verkligen inte vänta. :D 

Breakfast


Best brother


Jag har den sötaste lillebrorn som köper denna och delar den med mig.♥ Awww så snällt. :) För örvigt så har jag varit i Jakobsberg och handlat nya skor och ätit världens godaste nudelwook och bananasplit. Jag länner mig förskänt av det efter att ha vandrat runt på mina kyckor hela dagen, så sjukt jobbigt. Men men så är det. Nu ska jag i alla fall tillbringa kvällen med min underbara familj. :) 

Fredag


Friday people! :D 
Helt okej fredag idag, tyvär så går jag på kryckor igen. :( Har vrickat foten så att jag kan inte stå på den men men jag får väl gilla läget.. Min underbara bästa vän livar så klart upp mig med en mysig film. :) Hon är verkligen världens härligaste människa så jag tycker att ni besöker hennes blogg http://malvacheyen.devote.se/ :)
Nu sitter jag och kollar på lite klipp från x factor UK och USA och snart så ska hela familj kolla på en natt på muset 2, mys pys. :) 

stress, stress, stress

Ja nu kan man verkligen säga att vardags-stressen har kommit. Jag har sprungit hem från skolan efter musikverkstan och ska alldeles strax byta om och dra mig ner mot träningen. Jag känner att mina tisdagar och torsdagar är bara gå till skolan klockan 8 och sedan hem en snabbis för att byat om och sedan iväg på träning och så kommer man hem vid 8-9. Så enormt stressigt men så är det ibland. :) Aja nu måste jag fixa det sista och sedan gå. :)

Who Says

Denna sång ger mig verkligen bättre självförtroende ♥

An Apple


Ny plockat och färdigt att äta. :)

full rulle

Jag ber om ursäkt för att jag inte bloggade igår men det var verkligen full rulle. 
Jag slutade runt 3 och tog bussen till sjukgymnatsen vilket ni kanske vet att jag går där p.g.a mina knän. Sedan så vart det att kolla på min fotbollsträning eftersom att jag inte fick träna. Så jag kom hem vid 9 så jag hann tyvär inte att blogga. Nu måste jag fixa mig och gå om 50 minuter.Ready To Fly


ÄNTLIGEN efter 2 veckor är den min! :D Ni kan inte förstå hur mycket jag har längat efter att få hålla i denna bok!
Dessa 4 betyder verkligen ALLT för mig♥
 

Paket

Nu har jag äntligen tid att sätta mig ner och blogga. Jag har inte haft en stund över sedan jag slutade skolan och ändå slutade jag halv 2... Pluggat, handlat mat, fotograferat & hämtat ut ett packet har stått på shemat. Och som jag har längtat efter detta packet, 2 veckor tog det! Så nu är jag super duper glad. :D x factor

Jaha nu börjar jag äntligen att blogga här. :)
Men det är inte bara en premiär ikväll utan det är även premiär för x factor! Ja man kan väl säga att jag och x factor (UK) är ganska bra vänner. ;) Haha nej men jag älskar x factor och är riktigt "exited" för att det ÄNTLIGEN startar i Sverige. Jag hoppas nu att det verkligen blir lika bra x factor UK som jag tyvär inte tror att det kommer bli men vi får
hålla tummarna. 
 

Lite om mig

 • Jag heter Johanna Louize 
 • Jag har 2 bröder
 • Mina föräldrar är skilda
 • Jag bor i en liten förort till Stockholm
 • Jag spelar fotboll 
 • Jag älskar fotografering
 • Jag spelar bas
 • Jag föddes 6 Januari 1999 
 • Jag är 13 år
 • Jag går i 7:an 
 • Mina idoler är Justin Bieber, Little Mix, Selena Gomez, Demi Lovato, Cher Lloyd, Amelia Lilly, One Direction, Ariana Grande & Alex Morgon 
Jag det var lite enkel bas-fakta om mig. Hoppas ni tycker att jag är intressant och att ni vill följa min blogg som handlar om fotografering, min vardag, fotboll, musik och lite allt möjligt. :) 
 
RSS 2.0