Smile like you've never been happier

 
 

Details

ÅHH vad jag gillar de här shortsen och herregud vad jag saknar den värmen, vad hände med sommaren?
 
Långhelgen har hitils spenderats med Nikita och det ser ut som om resten av helgen gör det också, superkul. Vet inte riktigt hur det blir med bloggningen men det blir inte så ofta ändå så ni märker nog ingen skillnad haha.
By the way fick min klass världens bästa SO läxa här om dan, att fota en bild som represtenterar sommaren för oss och sedan beskriva den inför klassen och jag kan väl bara säga att jag tycker om slutet av terminen när lärarna inte har någonting att ge oss längre. Såå skönt att inte behöva stressa över läxor! 

Leeeedigt

 
YES säger jag bara, yes yes yes ledigt! Känns så skönt att kunna säga att jag bara har TVÅ riktiga skoldagar kvar och endast EN inlämningsuppgift. :D Längtar som bara den till tema dagarna där jag fick temat dans och även till klassdagen och till skolavslutningen. Jag vet dock att jag kommer sakna detta år väldigt mycket så fort det blir sommarlov men nu är jag bara så trött på alla prov och inlämningar. Nu är det i alla fall fyra lediga dagar att njuta av och det känns super skönt och det första jag ska göra är att sova så god natt på er så hörs vi imorgon.

Niki

 
Två fina bilder från förra helgen på finaste Nikita .
 

Självporträtt

 
 
 
 

Måndagen den 26 Maj

 
 

Frukost

 
Fredagen spenderades med mina fina vänner och vattenkrig hos Nikita och sedan en myskväll ute och hemma med Nikita. Lördagen spenderades också med Nikita och ett till vattenkrig, senare mötte vi upp Isabella och åt lite gott och avslutade med övernattning hos mig. Söndagen började med denna drömfrukost och efter det en shopping dag med mamma.

Sommarvärme

 
Herregud vilket väder det är ute! Så fort jag går ut på mornarna så får jag ett stort smile och blir helt till mig för att det är så underbart ute. Jag får så sjukt mycket energi av solen och kan inte annat än vara glad. Åh hoppas verkligen att hela sommaren blir såhär! 
 

embrace yourself

 
3 stycken självporträtt som jag tog någon gång i Februari. Det är verkligen några av mina favorit porträtt.

Lördags & Söndags

 
De två översta soliga bilderna är från i lördags när det var så himla fint väder ute och vi var ute några tjejkompisar och åt god mat, spelade fotboll, spelade kubb och pratade massa. De två (tre) understa är från i söndags när vi var ute med några killar i klassen och spelade fotboll, det var dock inte lika fint väder som tdidgare men kul var det ändå. Riktigt bra helg det här! :)

Äng-Häng

 
Igår hade jag en super mysig fredagskväll ute med massa mys, trevligt sällskap,massvis med prat och fotbolls spelande = underbar kväll helt enkelt.

Bästavän

Finaste Nikita ♥

Bättre

(Foto: Nikita)
Efter friluftsdagen så vart jag sjuk och har varit hemma i några dar men idag mådde jag bättre så jag tog mig till skolan och dagen har varit ganska bra. Hade faktiskt med mig kameran till skolan för en gångs skull så jag och Nikita tog lite bilder så här får ni 4 stycken fina outfits bilder. 
 

Trött och Vacker

 
Kom nyss hem efter att ha spenderat eftermiddagen och kvällen med min fantastiska kusin, supermysigt och kul. Innan det föröskte jag att plugga men det var urtråkigt och att kolla igenom bilder och videos från igår var mycket roligare :). Haha jag har varit så himla vacker idag, pigg och fräsch ;).När jag vaknade imorse så märkte jag nämligen att somnat i min morgonrock och hade konsertbandet kvar på armen och att mitt hår stod åt alla håll, riktigt skönhet i spegeln. Nu ska jag plugga lite snabbt och sedan sova och ladda inför en idrottslektion och en halv friluftsdag med vandring som står på schemat imorgon. 

Justin Timberlake

 
 Gud vilken kväll jag och Nikita hade igår. Justin var så duktig och det var underbar stämning i publiken.Jag tror att det här var den bästa konserten jag varit på hittils, så sjukt bra!

Torsdag

 
Godmorgon världen, nu är klockan 09.10 och jag börjar 09.50 så jag ska aldelles strax bege mig mot skolan. Har inte så mycket i skolan idag så det ska bli skönt, vet inte riktigt vad det blir av den här dagen men det blir nog att plugga efter skolan. Ska i alla fall gå om 5 minuter så nu måste jag snabba på men ha en bra dag så hörs vi senare. 
 

Svenska uppgift

Källa:Weheartit
Hej på er, tänkte bara lite snabbt slänga in ett inlägg eftersom att jag inte gjort det på nån dag. Jag har lite uppgifter att göra i skolan den här veckan och sitter just nu och skirver en bokanalys. Fastnade lite ett tag så jag letade runt lite på weheartit och nu längtar jag som bara den till värmen och solen. Nu ska jag sluta drömma mig iväg och istället fortsätta med svenskan, vi hörs.  
 

Todays

 
 
Tror att det har varit den bästa måndagen på länge faktiskt. Jag är bara såååå glad och jag har äntligen fått träffat Nikita efter att ha varit utan henne en vecka. Fotbollsträningen var jag också nere och kollade på och umgicks med två vänner vilket var väldigt kul. Så just nu känner jag bara att allt är bra och att jag är så j*vla glad :)
 

Skön söndag

 
Gud vad skön den här söndagen har varit. Har fått ganska mycket gjort både tvättat och gjort läxor men har även haft "mini spa" med ansikstmask och fotbad. Har även hunnit läsa lite mer i boken ovan och den är så sjukt bra, stort tips! Nu så ska jag fortsätta läsa ett tag och sedan gå och lägga mig. Hörs imorgon. 

Flower power

 
Idag har jag inte gjort så mycket förutom att tvätta, gjort läxor och bara varit hemm och just nu sitter jag och kollar på någon konstig film och äter bröd. Det var i alla fall så himla fint ute idag efter att de hade regnat och solen låg på så jag var tvungen att ta några bilder. Redigerade de på lite olika sätt och vet inte riktigt vilken som blev bäst men ovan är mina favoriter. Nu ska jag kolla klart på filmen så hörs vi imorgon. 

Helgen

 
Här är lite bilder från Isabellas tjejmiddag förra helgen, super mysigt! 

Sjuk

 
ÄNTLIGEN så har jag blivit bättre efter att ha varit sjuk sen i måndags och först idag tog jag mig ut och shoppade lite grann med pappa. Jag har verkligen inte orkat gå igenom några bilder från förra helgen men dom kommer upp senare idag. Nu ska jag i alla fall fixa ett fotbad och ta det lungt och kolla på Let's Dance. 

RSS 2.0