Födelsedags firande

 
Idag startade jag dagen genom att gå till Ica för att inhandla lite grejer till vårt lilla firande av min lillebror som nu gått och blivit tonåring! Sedan var det bara att ställa sig och slänga ihop tårta och förbereda middagen. Jag hann även med en shoppingtripp med Nikita och även fixat lite andra grejer så lite nytta har jag gjort. :) Men nu ska jag gå och lägga mig så att jag kommer upp imorgon, sleep well everybody.
 

Fotbolls VM

 
Just nu sitter jag och kollar på Costa Rica - Grekland och hejar verkligen på Costa Rica. Under det här VMet har jag hejat på de mer underlägsna lagen eller de sydamerikanska lagen då jag älskar glädjen. Det är ju bara såååå skönt att de "överlägsna lagen" som tror att de är mycket bättre än de mindre fotbollsnationerna har åkt ut eller i alla fall Spanien, Italien och Portugal.
Mitt favorit lag var/är Chile men de åkte tyvärr ut mot Brasilien och jag hade gärna velat se den matchen som final, det känns nästan som om de matcher som är kvar bleknar i gemförelse. Lite synd men men nu ska jag i alla fall kolla en liten stund till men sedan bege mig mot sängen. Good Night everybody.

Instagram


 
Följ mig gärna på instagram där jag heter johannalouize.

Midsommarblom

 
 

Mys middag

 
För någon dag sedan hade jag, pappa och Nikita en taco middag som var jätte mysig. Den senstaste veckan har jag spenderat med Nikita och ikväll ska också spenderas med henne framför Chile-Brasilien. Chi chi chi le le le - viva chile. 

Promenad

 
Kom nyss hem efter att ha varit på en promenad med min fina vän Emilia och pratat om allt mellan himmel och jord. Väldigt trevligt och skönt. Förövrigt så har jag städat och tagit en powerwalk och lyssnat på massor av poddar idag. Men nu är jag mega trött och ska gå och lägga mig så att jag orkar komma upp i tid imorgon. Sov gott och dröm sött everybody.

Outfit

 
 

Stockholm

 
 
Igår var jag inne i fina Stockholm med Nikita och Isabella. Vi vandrade runt lite och kom ut på Djurgården och tog sedan båten till slussen, det är verkligen så mysigt att bara åka den båten. Men hela dagen var faktist jätte mysig och jag älskar verkligen att vandra runt i stan. 

Midsommaroutfit

 
 

.Grillkväll

 
 
Igårkväll kom Nikita och Isak över för en grillkväll med fotbollstittande då vi hejade på Chile. Vi hade det riktigt mysigt och det vart en väldigt lyckad kväll. Kännde mig lite extra cool när det var jag (med hjälp från pappa) som grillade. ;)

Details

 
Lite fina "nya" detaljer i mitt rum. Det mesta har jag fått av Nikita,haha jag är inte direkt så bra på det där med inredning så det är tur att jag har henne.
Idag har i alla fall spenderats med damsugaren och sedan med en kompis och en shoppingtur. Nu ska den avslutas med Brasilien-Mexico och tomater (finns det något godare?). Ha en bra kväll everybody.

Skolavslutningsdress

 
 

Finaste vän

 

Underbara människor

 
Är så sjukt tacksamm för dom här senaste dagarna med dessa underbara människor. Jag har haft så otroligt kul och skrattat så mycket och är väldigt stolt över den här showen. 8:an avslutades på det bästa sättet med tårar och skratt och nu ska jag njuta över mitt sommarlov. 

It's Time

 
Bilden ovan är ifrån igår när jag och Nikita satt och fixade lite grejer inför idag. Nu är jag extremt j*vla nervös! Ska vara i skolan 07.30 och 08.15 börjar första föreställningen och jag har bara dansat inför publik två gånger tidigare och det var 3 års sedan. Det känns som om jag kan alla danser ganska bra så nu kör vi, haha om det går fel så gör det. Men efter showerna får vi sommarlov! :)
 

Bra helg

 
Hej på er, har inte bloggat på hela helgen men ni får lite uppdatering nu i stället. har umgåtts med fina vänner hela helgen. Började med en tjejmiddag hos mig i fredags och i lördags en myskväll hos Nikita och i söndags mötte jag och Nikita upp en vän och hade trevligt. 
Nu är det bara 2 dagar kvar på dansen och sedan har vi skolavslutning och då ska det visas upp, haha lagom nervös. Men nu ska jag dra på mig träningskläder och ge mig iväg i detta underbara väder! :D

Imperfect

 Dansade i de här i går och jag säger bara att dom  här byxorna är så sjukt sköna.
God morgon på er! :) Andra dagen på temat var minst lika kul som den första och nu börjar det ta lite form men jag måste öva lite under helgen känner jag, haha. Idag mår jag riktigt bra och känner mig stolt över mig själv och på schemat står lite shopping och en tjejmiddag. Suuuperkul! Hoppas alla får en bra nationaldag. :)
 

Tema

(Gammal bild på mitt långa hår)
Igår började våra temadagar i skolan och jag har somsagt dans. Första dagen var jättekul och vi har redan fått lära oss två koregrafier. Har träningsvärk idag och min hjärna är lite slut men jag är på toppen humör! :)

Bästa NO gruppen

 
Fixade lite avslutning för vår NO grupp som verkligen är jätte bra. Jag tycker att det är suveränt att bara vara 14/15 elever eftersom attt vi får mycket mer gjort. 

Före & Efter

 
Kom precis hem efter att ha klippt mig och känner mig faktiskt ganska fräsch och ny.

Long hair don't care, or do I?

 
 
Nu åker jag iväg för att klippa mig, får se hur det blir men fegis som jag är tror jag inte att det blir någon större skillnad.;)
 

Sista uppgifterna!

 
Nu är jag äntligen klar med två av de tre sista uppgifterna, nu är det bara bildprojektet kvar och det blir förhoppningsvis klart idag! Nu ger jag mig iväg mot den sista riktiga skoldagen med 2 tårtor i handen och mina två sista inlämningsuppgifter :D

1 Juni

 
 
Jag och Nikita drog ut några vänner igår för att fota en So läxa och det var så himla mysigt. Dock var det mindre mysigt att gå i lera och skog på vägen hem. Men annars var det super mysigt!
 
 

Älska dig själv

 
Skrev en peppande text till mig själv som man aldrig riktigt vet när man behöver men då och då behövs det. ♥

RSS 2.0