Tyskland-Norge

 
Snart åker jag iväg för att kolla på EM finalen! :D Vilka hejar ni på? Själv hejar jag på Norge. 

För evigt saknad♥

 
Det har nu gått 4 år sedan den värsta sommaren i mitt liv men det är inte det jag tänker på när jag tänker på dig farfar. Jag tänker på alla glada stunder, varje gång du lärde mig något nytt, varje gång du gjorde något knäppt som alltid blev så bra historier & varje gång som du bara var där för mig.♥ 
Varje år plockar jag in blommor från ditt träd och tänder ljus runt omkring, det är min hyllning till dig och mitt sätt att visa att jag aldrig glömmer dig. Evigt älskad, evigt saknad farfar.♥

Studs

 

Frukost

 
Fantastisk morgon som började med ett 40 minuters styrkepass och sedan en bra,god frukost framför Grey's Anatomy. Men nu bär det av mot stan med pappa och så får vi se vad vi hitta på där. 

Bulgarien 2013

 
 En helt fantastisk vecka med MYCKET mat, nya människor, avkoppling, egen tid, böcker och familje tid. Det blev inga utflykter utan det vart mer hotellrummet, poolen, resturangen, stranden om och om igen. Men det är inte direkt något fel på det om jag säger så. 

Shopping från Bulgarien

 
Kjolen och väskan tror jag att jag har blivit lite förälskad i. 

Home Sweet Home

Nu är jag äntligen hemma efter nästan 2 veckor av resande.
Förr-förra onsdagen (3 Juli) åkte jag och min familj iväg till  Bulgarien och hade en super skön, mysig semster. En vecka senare bar det av hem mot Sverige igen och vid 3-tiden på torsdags morgonen var jag entligen hemma. Men då var det bara att hoppa in i duschen och packa upp och packa om igen. Och vid 12-tiden bar det av upp mot Dalarna till Nikitas landställe med henne och hennes familj. Även där så hade jag det super mysigt och underbart. Men tyvär tog även den resan slut och det bar hem mot kära Stockholm tidigare idag. Så nu efter två veckors resande ska jag äntligen få sova i min egen säng. Borta bra men hemma bäst stämmer ganska bra. Hur roligt det än är att resa så är känslan att få komma hemigen oslagbar.
 
(Mer detaljerade berättelser och bilder kommer upp senare.)

Midsommar klädsel

 

Just be you

 

Du är mitt allt

 
En ros-Du är mitt allt

Favorit objektivet

 
 
Det abslout bästa objektivet till porträtt men det funkar till allt.

Jag gillar mat

 
 

Parken Zoo

 
En underbar dag med underbara människor. 

1 Juli

 

RSS 2.0