#soppigstraffskala

 

Fruukost

 
 
Älskar att starta morgonen med en färgglad frukost, happy moments.
 

Nu hårfärg + skolfoto

 
Nu drar jag till skolan med ny hårfärg och favvokläderna och taggar inför skolfoto. ;)
 
 

Första Schema dagen

 
God morgon på er! Idag är det första dagen vi går efter schema i skolan vilket betyder att det drar i gång på riktigt nu. Ska gör mig i ording nu och sedan bege mig mot skolan med matte som första lektion. 

England 2014 del 7 London

 
 Här kommer nu äntligen de sista England bilderna, haha. Har inte så mycket att skriva för utom att England var helt amazing. Här finns alla inlägg om England för er som missat dem.  

Skolstart

Nu har skolan dragit igång igen och vardagsrutinerna är tillbaka. Känner att det kommer ta ett tag för mig att komma in i dem igen men det blir nog lättare när vi börjar gå efter schemat vilket vi gör redan nästa vecka. 
Nu sitter jag i alla fall och dricker smothie och pratar med pappa och strax ska jag bege mig mot sängen. Så god natt och sov gott everybody. 
 
 

Breakfast

 

Other stuff

 
Jag har legat magsjuk den senaste veckan och har därför varit borta, but now I'm back. Sitter i alla fall och kollar på serier och äter lite gott och taggar för att måla om mitt rum imorgon. Det kommer antingen att bära eller brista haha men vi får hoppas på det bästa. God natt så hörs vi imorgon. 

England 2014 del 6, London

  
Den näst sista dagen i England åkte vi in till London. Jag har aldrig förut varit i vare sig England eller London så jag tyckte att det var extremt kul och hittade mycket som var intressant. MEN det allra bästa i London måste jag säga var King's Cross och Platform 9 3/4! Jag är en riktigt tönt men det var en sån magisk (haha) upplevelse. Nu kan jag bocka av det på min "to do list". ;)

Målat

 
Idag har det varit fullrulle här hemma med målande av fönster och städande. Har även varit ute och gått väldigt mycket så det känns skönt. Matlagningen var det jag som stod för och mestadels av de andra arbetet också. Känner mig nöjd med dagen så nu sitter jag och äter kvarg, dricker te, använder tensen och kollar på beautiful creatures

RSS 2.0