Tandställning

 
Hello, idag har jag fått in den första av de tre delarna av min tandställning och det känns väl lite ovant men inte så farligt. Annars har jag bara hunnit med en lektion i skolan och skippade två öppna hus och pluggar historia, matte och kemi istället vilket jag verkligen behöver då jag känner att jag fattar nada i matten och kemin. Tänkte bara slänga in en snabb uppdatering och nu ska jag återgå till pluggandet. Bye bye

Little Me

 

Gymnasievalet

 
 
Igår var jag på gymnasiemässan med pappa och några vänner och jag hittade ganska mycket som var intressant. Innan mässan hade jag egentligen bara kolla runt på 3-4 stycken skolor men nu har jag 19 alternativ som alla låter ganska bra. Min beslutsångest är extremt stor och jag känner att jag inte riktigt vet vad jag ska göra. Det finns ju så mycket at välja mellan, det är ju inte bara vilken linje utan på de flesta skolor så skiljer sig linjerna lite grann vilket gör det ännu svårare och sedan är det ju avstånd och intagningspoäng. Just nu så lutar det lite mer åt en skola  än de andra men vi får se vad som händer efter alla öppna hus. 
 
 

Topnotch

 
Bjussar på den vackra bild på mig (från England) och ska återigen skriva samma tråkiga text om att jag ska hålla igång bloggningen (som har varit topnotch) men denna gång ska jag verkligen försöka. Ska ta tag i fotandet igen och när det kommer igång så kommer bloggningen också. But for now, sleep well. 

RSS 2.0