Bestfriends

 
N iär bara bäst.♥

Sprungit

 
 
Fy fan vad skönt! Jag kan inte säga att det var helt smärtfritt men fy fan vad skönt!
 

Mysigt

 
Igår bestämde jag mig för att unna mig själv lite lyx så jag gjorde det lite mysigt för mig ute och satt och läste halva natten, super mysigt.

Midsommarafton


Utskrivning pågår

 

Uppe med tuppen

Okej kanske inte riktigt uppe med tuppen men för mig är det som att vara uppe med tuppen eftersom att så fort jag får chansen att sova bort dagar så gör jag det. Men när det gäller att umgås med sina vänner så får jag väll offra mina extra sömntimmar. Jag har ju ett helt sommarlov att ta igen det på. Nej men jag ska iväg och umgås med några kompisar som jag inte kommer få se så jätte mycket under sommarenpå grund av olika anledningar så idag ska jag försöka ta vara på den tiden som finns :) 
 

Skolavslutningen

 
 

I'm back

Nu är jag tillbaka och ska försöka att blogga varenda dag. Min helg var jätte bra, det gick lite så där i cupen men med ett A-slutspel och en fantastisk helg så bar det hemmåt i söndags.
Måndagen, tisdagen & morgonen har i alla fall spenderats med min underbara bästavän Nikita. Och om nån timme så bär det av mot söderstadion med mitt fotbollslag för att kolla på damlandskampen Sverige-Brasilien (förberedelse inför dam-EM 2013 i Sverige). 
♥SOMMARLOV♥
 

Ingen bloggning

Jag har inte haft tillgång till någon datorn nu under veckan medans jag vart hos mamma eftersom att min har gått sönder. Och nu är jag bara en snabbis förbi pappa så jag passar på att slänga in ett inlägg. Jag ska även iväg på fotbollscup i helgen och även fast jag avskyr mobilinlägg så kanske jag slänger in ett i alla fall. :)
 

Blue dress


Nationaldagen

 
Fantastisk nationaldag!

homemade dressJag och Emily var lite påhittiga på slöjden för ett tag sedan och sydde klänningar till varandra och denna fina fick jag då av Emily♥

Barcelona 2013

 

Slut

Oh gud jag är verkligen helt slut. Jag har egentligen inte gjort något ansträngande idag förutom läkarbesöket men ändå har jag redan sovit nån timme under eftermiddagen och mina ögonlock vill bara stängas. Jag måste verkligen sova snart känner jag. Imorgon är det i alla fall inget direkt ansträngande i skolan eftersom att alla "skoldagar" är slut och nu är det bara temadagarna kvar där jag har slöjd. Och jag bara längtar efter långhelg just nu och den här helgen kommer bli så sjukt kul! Men nu måste jag se till att få mig själv tilll säng.

Barcelona #3


Skirt


RSS 2.0