...

 

Thursday

 
Hola! Torsdag idag och det betyder vanligvist att jag börjar 09,55 men min första lektion var inställd så jag började 12.10 helt okej. Dagen gick helt okej och nu sitter jag hemma och pluggar. Och det borde jag fortsätta med.

Söndag

 
Gud vad tiden går fort det är redan söndag och snart februari. Söndagar betyder oftast slö-dag men inte idag. Idag är plugga det som står på att-göra listan. Jag har en muntlig redovisning, två prov och som vanligt ett antal läxor så jag ska ha näsan i böcker hela dagen. Jag kanske hinner med att baka lite grann också. Vi får se hur dagen utspelar sig.

Har du hört om en tjej


Min kärlek


all alone

ensam hemma gillas starkt.

a happy life is a perfect life

En liten halv misslyckad bild tagen under foto temat.
Idag är det tisdag och dagen har rullat på i vanligt tempo. Och jag är fortfaranade lika glad som tidigare. Jag har egentligen ingenting alls att skriva om men jag känner att jag måste uppdatera + att jag är riktigt blogg-sugen men då har jag självklart inget att blogga om.

Söndag

 
Hola! Dagen startade med en liten promenad ner till Ica med pappa, kamerorna med såklart. Nertagandet av granen vart av idag också, lite självporträtt och läxor hann jag även med. Så jag är ganska nöjd med min söndag. Nu ska jag äta årets första semla och mysa lite med familjen.♥

Helt slut

 
Hela jag är så slut. Vill inte gå in på så mycket detaljer i bloggen men jag har lite problem med min kropp och den här veckan har vart ganska ansträngande. Så när jag kom hem igår efter att ha umgåtts med lite vänner så var jag helt slut och allt jag orkade var en familje middag och sedan somnade jag i soffan vid halv 9. Helt sjukt. Men nu är jag lite piggare men kör på en vilo dag med te och film tittande. 

outside the window


Firat

Har firat mig lite grann hos mamma med släkten idag. Det var mysigt och trevligt. Det behövs inga stora tillställningar för att det ska vara bra, något litet kan också vara bra.
 
Detta var i alla fall det jag fick:
 
Jag har lite dålig fantasin när det gäller att önska sig saker så jag önskade mig te.  Te kan man aldrig ha för mycket av.
 
Och den beliebern som jag är så önskade jag mig självklart något Justin relaterat.
 
Så te-grejer, böcker, Justin Biebers someday parfym, pengar + plus sakerna som jag fick på min födelsedag av pappa och kompisar. Så jag är riktigt nöjd med min födelsedag (födelsedagar).

Grattis i efterskott

Grattis i efterskott till mig själv! Nu var det ju så här att jag blev 14 för 6 dagar sedan så nu ett litet grattis i efterskott till mig själv. Min födelsedag vart jätte bra. Umgicks hela dagen med min bästa vän Nikita, träffade 2 vänner en snabbis, åt världens godaste födelsedagsmiddag och fick dom bästa presenterna. En väldigt bra födelsedag helt enkelt.
 
Jag och Nikita lekte lite med balongerna som man självklart måste ha på sin födelsedag. 

Smile like never before

Hej igen! Hur mår ni? Själv mår jag otroligt bra och är jätte glad. Jag går bara runt och ler hela tiden och är posetiv men jag har ingen aning om varför. Men jag mår såååååååå mycket bättre nu! Jag vet inte vad som har hänt men jag vill vara så här glad för alltid. En stor bidragande faktor till det kan förstås vara att jag har bytt klass. Till slut efter många om och men så fick jag byta klass och nu slipper jag känna mig illa till mods varje dag jag går till skolan. Jag har bara gått 1 vecka i den nya klassen men det är nog min bästa skolvecka hitills, haha. 
Nu till min bloggning, jag måste försöka blogga mer jag vet. Jag får väl sätta någon påminnelse på mobilen eller något sådant så att jag kommer ihåg. Jag är så dålig på det men nu ska jag sätta igång igen har jag bestämt.
 

Birthday


Instagram, twitter, we♥it

Om ni vill veta mer om vad jag hittar på än vad jag skriver om på bloggen så kan ni följa lilla mig på instagram: johannagennert. Och om ni vill veta mer om mitt fangirling liv så följ mina 2 twitter konton: littlemixerswe och jojog1DJBLM. Och om ni vill veta mer om vad jag inspireras av så följ mitt we♥it konto: jojog31.
 

1 dag kvar

(gammal bild)
 
Åh vilken underbar dag! Det är min sista dag som 13-åring och det firades med min lillebror, mormor, moster, kusin och min bästavän. Jag har saknat min moster, mormor och kusin så sjukt mycket så det var underbart att få träffa dom igen. Så nu är jag på toppen humör och känner att min sista dag som 13 blev riktigt bra.

All those little things


Nyårsafton

Här är lite bilder från mitt firande av det nya året. 

Nyårslöften

Mina nyårslöften för iår. 
 
•Bygga upp mitt självförtroende/min självkänsla.
 
•Se till att jag mår bra psykiskt och fysiskt.
 
•Våga ta för mig.
 
•Vara posetiv till allt.
 
•Få fart på bloggningen igen.
 
•Umgås med mina underbara vänner.

2013

GOTT NYTT ÅR!!!! :D

RSS 2.0