triple me


Ä-N-T-L-I-G-E-N

 
Min helg har varit fantastisk, jag sov hos Nikita under fredagen och hade det mysigt och under lördagen så packade vi och Malva ihop en picknickkorg och satte oss ute i solen och myste och idag så har jag bara städat och kollat på mitt lag som spelade match. En riktigt bra helg tycker jag. Och ännu bättre blir det nu när det ÄNTLIGEN har blivit vår ute!
 

Believe tour-Bilder


#BelieveTour 22.4.13

 
 
Lite videos ihopp klippta från konserten i måndags.

Toppen-Torsdag

Toppen-Torsdag!

Converse

Nya converse från USA √ Tack mamma♥

Believe tour

 
Igår var en av dom bästa dagarna i mitt liv!♥ Jag kan inte fatta att jag har sett JUSTIN BIEBER LIVE! DET ÄR HELT SJUKT. Det var verkligen ett oförglömmligt minne och jag skulle verkligen vilja göra om det. Det är så surrealistisk att detta ögonblick som jag har väntat på sen 2009 (ja, jag har hängt med sen början serru) äntligen har kommit och nu kan jag äntligen säga att jag har sett honom live! :') Jag är så sjukt obeskrivligt lycklig! Tyvär så medkom lite skador på rösten av allt skrikande men det är sånt som man får ta. Jag trodde att jag aldrig skulle få se honom och när han gav besked att han skulle komma så trodde jag aldrig att jag skulle få tag i biljetter men NEVER SAY NEVER.

Shopping


I'm back

I'm back again. Jag har verkligen inte hunnit blogga nu under ett tag med tanke på alla läkarbesök och eftersom att jag är där ofta så får jag ta igen skolarbete på kvällarna så jag har inte mycket tid över. Och den tiden som jag har väljer jag att spendera på mig själv. Men nu ska jag i alla fall försöka ta mig tid till bloggandet igen. Idag ska jag i alla fall plugga och fixa lite grejen inför konserten imorgon! Jag kan inte fatta att jag ska se Justin imorgon det är verkligen helt otroligt! Jag hoppas att ni har en trevlig söndag i alla fall. 

PåskLov

 
Påsklovet börjar lida mot siitt slut men än är det inte slut på det roliga. Imorgon ska jag nämligen iväg och se AIK-Syrianska på friends arena. Det blir första gången för mig som jag är där och jag tror att det kommer bli en upplevelse i sig att bara få se arenan. Dom dagarna som har gått på lovet har jag spenderat med Nikita och haft det underbart.♥ igår och idag så har jag däremot vilat och kollat på några avsnitt av Grey's. Och nu ska jag ta tag i två muntliga redovisningar och en uppsats. Hoppas ni alla har haft ett bra lov.♥

RSS 2.0