Fredag

 
 

Mjukisbyxor

 
För en gång skull så hade jag på mig mjukisbyxor i skolan, så skönt. Dagen gick hyfsat fort och var inte så ansträngande. Nu är jag i alla fall hemma och har bytt om till andra myskläder och ska sätta mig och plugga so, spanska och svenska resten av kvällen. 

God morgon

 
Onsdag idag och jag ska alldeles strax ge mig iväg till skolan. Det händer inte direkt något speciellt i skolan dock är det min längsta skoldag, woop woop. Ha en bra onsdag everybody. 
 
 
 

Na na na na na na na na na BATMAN

 
Foto: Nikita

Hemma igen

 
Igår kväll kom jag och Nikita hem från hennes landställe efter att ha firat påsk där vilket hon skrev i hennes gästinlägg. Det var skönt att få komma iväg hemmifrån en stund och det var as-kul att åka snöskoter.
Idag så valde jag att sova ut en stund för att sedan åka till Nikita och spendera dagen med henne och nu är jag hemma igen och nu ska jag gå och lägga mig så att jag är utvilad för skolan imorgon. 

Stuuugan

 
Hej allihopa. Detta är andra gången jag gör ett gästinlägg, eller överhuvudtaget skriver på en blogg så det kommer inte bli en text i världsklass. Nikita heter jag, mitt namn har säkert uppkommit här tidigare eftersom jag är Johannas bästavän. Hursomhelst, nu är det påsklov vilket är väldigt skönt och det jag i princip har gjort hela veckan är att umgås med Johanna och andra kompisar. I torsdags eftermiddag så åkte jag, Johanna och min familj upp till våran stuga i Dalarna. Gårdagen tillbringades inne i Sveg, och med läxläsning eftersom lärarna på vår skola tror att vi tycker att det är det bästa som finns. Idag så gick vi upp runt 10 tiden, åt frukost och sen satte oss och kollade på en film. Narnia Prins Caspian, klart en favvo. Runt 12 tiden drog vi ut för att åka skoter på sjön, och vi fick köra själva vilket var första gången för båda. Suuuperkul. Efter det så åt vi grillade hamburgare ute i solen tillsammans med resten av min familj och just nu sitter vi med våra läxor. Runt 10 tiden imorgon så bär det av hem till Stockholm igen. Det var väl en liten sammanfattning på hur vår påskhelg har och kommer se ut, glad påsk på er alla. //Nikita
 
 
 

Kungsträdgården

 

Igår

Igår kväll så hade vi en jätte mysig tjejkväll hos Nikita. Vi åt massa gott, satt och pratade och skrattade hela kvällen. 

April

I'm back again. 

RSS 2.0