Hopplös

 
Jag är ju helt hopplös. Jag blir sjuk och sedan när jag blir frisk så glömmer jag bort att blogga men jag ska verkligen försöka. 
Idag har jag i alla fall städat och jag är inte klar ännu men jag kände att jag behövde en paus så jag bestämde mig för att ge er den tiden.
Under helgen så har jag varit på grönalund och det var trevligt. Jag har även umgåtts med Nikita, Isak och Johan för ovanlighetens skull. Eller inte. Jaja nu måste jag forstätta städa och sedan komma i säng innan 11 i alla fall. 

white & pink

 
Usch jag gillar verkligen inte att vara utan stativ (vilket jag är hos mamma) och behöva ta bilder i spegeln. Men men det är bättre än ingenting. Min dag var i alla fall bra, att ha tre lektioner är inte så ansträngande så det var väldigt skönt. Nu har jag tänkt ta en lång skön dusch och sedan gå och lägga mig och kolla på några avsnitt av Grey's. Så god natt så hörs vi imorgon. 

Frukost

 
Nu ska jag ta och bege mig mot skolan så vi hörs senare. 

Nu igen

Haha ja nu har jag inte bloggat på ett tag (igen) men andledningen var för att jag var sjuk en vecka och sov mig igenom det mesta av den tiden. Sedan så började skolan och jag försökte hitta tid men det gick sådär. Och i helgen så var jag uppe i Dalarna med Nikita, Johan och Isak. Haha jag vet inte när jag skrattade så mycket sist. 
Jag ska i alla fall försöka blogga igen men det blir nog bara 1 eller 2 gånger om dagen men det är bättre än inget.
Nu ska jag i alla fall packa löparkläderna för att vi ska ha ett konditionstest på idrotten. Jag har ganska höga krav på mig själv men jag hoppas att det går bra. 
 
Fina, älskade Dalarna.

RSS 2.0