Nervös tjej

 
Nu åker jag iväg och spelar min första serie match på nästan 1 år.  Vi får se hur det går men jag hoppas VERKLIGEN att det går bra. 
 

5 dagar kvar

 
Nu är det bara 5 dagar kvar innan skolan börjar och det ska bli skönt att komma igång med alla rutiner men jag kommer verkligen sakna det här sommarlovet. Jag känner mig inte riktigt redo att börja ännu, jag skulle verkligen behöva några veckor till med sommarlov men somsagt så ska det bli skönt också. Och det är ju så mycket människor som man inte träffat sen skolan och dom ser man verkligen framemot att träffa. 
Nu ska jag i alla fall spendera kvällen med min underbara pappa så vi hörs imorgon.
 

If the world was blind how many people would you impress?

 

Mina favoriter

 
Ni är typ bäst.♥

Tuffa vildmarksmänniskor

 
 
Jag känner mig riktigt stolt över att ha övelevt en hel natt i tält. Det kanske var på en tomt och vi hade flera madrasser i tältet och ett antal täcken men att tälta är att tälta. Haha nej men det var faktsiskt riktigt mysikt. 

Rutiner

 
Igårkväll så kände jag att jag behöver börja komma in i rutinerna igen eftersom att skolan börjar om en och en halv vecka. Så jag gick upp vid 8 och tog en löprunda på 20 minuter och känner mig ganska nöjd just nu. Men nu ska jag ta och fixa mig och sedan ge mig av för att träffa lite vänner som jag inte träffat på länge. 

Kvällsmys

 
 Nu har jag flyttat över till pappa och har tänkt kolla på en film och äta lite frysta vindruvor (som förövrigt smakar som piggelin) och utforska min nya (eller 1 månad gammal) Ipad. 

Big smile, Bambi eye

 
 
 
 

Spontan

 
Jag hade funderat lite grann på att göra slingor men tillsammans med frisören så bestämde jag mig för att vara lite spontan och lägga slingor. Inga starka, men nu känns håret så mycket fräshare även fast jag inte klippte så mycket.

Frisördags

Nu har jag tänkt åka iväg och klippa mig, mest försöka fräscha upp det utan att ta så mycket på längden men vi får väl se hur det går. Jag kanske kommer hem med page. Haha nej det ska jag väl försöka förhindra. Nej ush jag gillar verkligen inte att att gå och klippa mig, men ibland så måste man. 
 
Gud vad jag längtar tillbaka till värmen, det bara regnar just nu. Ush jag vill ha värme inte höst redan.
 

En favorit

 
 

 
 
 
 

Meg Cabot

 
Jag börjar få riktigt svårt att hitta bar böcker, det känns nästan som om jag har läst alla. Men Meg Cabot har alltid bra böcker. 

selfies

 
 

Fotbollsträning

Nu drar jag ner på första träningen efter sommaruppehållet som vart i en månad. Jag känner mig ganska taggad men jag får inte ta i så hårt ännu men vi får väl se hur det går.
Från Gothia 2011.
 

Unique dress

 
 

Dagens viktigaste mål


Fotbollen finns i blodet♥


Lunch

 
Jag och pappa var och inne i stan och åt på Vapiano. Deras pasta var så god, det var en av de godaste jag ätit. Och det vart en perfekt avslutning på en riktigt bra foto och shopping dag. Jag drog runt pappa i alla möjliga klädsaffärer men jag hade i alla fall trevligt. ;)

RSS 2.0