HappyDay

 
Åhh jag älskar verkligen sånna här dagar när man bara är glad, a happy day! :) Jag vaknade runt 12 tiden och låg och läste en liten stund och sedan så fixade jag nog den godaste frukosten i världen avokado-macka. Så himla gott. Sedan så fick jag ett ryck att börja städa så jag städade mitt rum och badrummet en snabbis. Och sedan så kände jag för att ta hand om mig själv ett tag så jag smörjde in mig och myste med te och grönsaker. Så min dag har varit helt j*vla underbar. Och den är fortfarande inte slut ännu för nu väntar fruktsallad, NSIC och Grey's anatomy.

Brunch

 
Jag vaknade vid halv 11 och kände för att fixa lite brunch, det blev dock klart först vid 12. Gott var det i alla fall. Idag så blir det bara en vila ut dag och göra ingenting tror jag.

Stan

 
Stan och shopping med Emilia vart det av denna dag. Mysigt och skönt att bara vandra runt i några timmar. Kikade även förbi 1D world igen (^^) och lyckades faktiskt hålla mig ifrån att köpa någonting denna gång. Men jag höll mig inte helt från shoppingen utan handlade ett par nya jeans, knä strumpor och en shower gel. Bra start på sportlovet. 

1D world

 
Söndag idag och jag drog med mig pappa in till stan för att kolla in 1D world. Jag fick med mig en tröja (I ♥ 1D) hem och man kan väl säga att jag inte ångrar att jag åkte in. ;) Det vart även liten vandring och ett besök på donken. Och nu på eftermiddagen så har jag fixat naglarna och hunnit träna så jag är extremt nöjd med min söndag. 

Shirt & Jeans


Melodifestivalen

Lördag kväll och det betyder melodifestivalen. Jag tycker mest att det är ett skämt men man vet ju aldrig. ;) Och så kör vi lite gott nyttigt lördags-mys på¨det. Idag har jag haft fullt upp med att göra en sak (tar ej upp vad) med familjen och sedan hann vi shoppa lite grann så två plagg inhandlades till mig och sedan ett resturang besök. Så en helt okej lördag. 

My boys

 

Nothing like us

 
Läkarbesök idag igen.. Det gick bra och jag han med halva skoldagen. Och nu kollar jag på Grey's anatomy och har tänkt fortsätta så vi höres. 

Måndag igen

 
Jahap då var det måndag igen, Tiden går så sjukt fort, allting bara rullar på. Skoldagen gick bra och sedan umgicks jag lite grann med mina bästa vänner. Mys-pys. Och just nu sitter jag och försöker rådabot på min nackspärr genom vetekudde och foten genom vila och insmörjning av världens bästa kräm aloe heat lotion

#blackNwhite


Tränat

 
Jag är ganska stolt över mig själv efter att ha kört ett halvtimmes styrkepass. Det var sjukt skönt och kul att äntligen få träna (i alla fall lite) igen. Och nu ska jag ta och fixa lite lördagsmys och sedan kolla på mellodifestivalen som resten av Sverige.

Nobody Sees Nobody Knows


Hemma

 
Idag är det friluftsdag i skolan och jag skulle tagit mig ut mig ut långt bort på någon is och pimpelfiskat men med kryckor är det en mindre smart idé så för mig blev det att stanna hemma och plugga och vila. Jag har även passat på att fotografera lite också och gjort mig en liten fruktsallad. Skön vilodag mitt i veckan känns ju ganska bra.

Doktorn

 
Tisdag idag men inte en vanlig skoldag för mig utan jag var hos läkaren hela dagen. Det gick väl okej.. Måndag var det igår och jag var och simmade lite med Nikita. Och i helgen så var jag på träningsläger på Åland och kollade på men försökte springa lite och det slutade med att jag nu går på kryckor p.g.a foten igen. Det med foten var mindre kul men resten av lägret var kul. 

06.02.13

 
Idag är det den 6:e vilket betyder att jag har vart 14 i en månad woop woop. Det är ett ganska vad ska man säga "känsligt" datum för mig p.g.a av lite saker så mitt humör har svängt ganska mycket idag.. Haha lite fånigt egentligen men så är det ibland. Dagen har vart ganska lång, jag lämande huset halv 8 kom hem vid 6-tiden. Bra dag men nu är jag så sjukt trött att jag ska hoppa i myskläder och kolla på Sverige - Argentina. Det är sjukt stort artt VÄRLDENS BÄSTA fotbollspelare är i Sverige! Fotboll är verkligen den bästa som finns.♥

Förra fredagen

 
Lite bilder från förra fredagen.♥

Todays

Veckan startade med halv-studiedag och det betyder att jag började 12.00. Det var inte helt fel. Allt rullade på bra och jag slutade 14.20. Har fixat lite läxor, disk, tvätt och städning nu på eftermidagen och känner mig ganska nöjd.

Breakfast


RSS 2.0