En bra spenderad söndag

(en bild på mig och Nikita med Andrea och Mathilda under pink pod party)
 
Hej igen! I brist på bilder får ni en bild som inte alls passar till inlägget men som jag ändå velat lägga upp. Denna söndag har spenderats hos min släkt med god mat, trevligt sällskap och sedan en shopping tur där jag hittade några fynd på rean. Dessvärre är jag helt slut nu och sitter halvsovande framför skärmen och måste bege mig mot sängen då jag ska upp tidigt imorgon för att åka till tandläkaren. God natt på er.
 

Jul, jul, strålande jul

 
God jul eller snarare god fortsättning på er allihoppa! :) Hur mår ni? Själv mår jag bara bra och har haft ett par väldigt bra dagar nu runt jul och hoppas att ni också haft det. Idag spenderades med att fixa ett nytt simkort till min nya telefon,ett gympass med mamma, matlagning med familjen och vi har även gjort lite hemmgjord glass (sååå gott). Är riktigt tacksam över att detta lov har börjat så bra och jag har verkligen slappnat av de senaste dagarna, börjar känna mig lite taggad på det sista halvåret och är inte särsklit stressad över det längre faktiskt. :) Så nu ska jag njuta allt jag kan av den resterande delen av det här lovet (som är mitt sista i grundskolan #dramaqueen)

Dan före dopparedan

 
Att vara tillsammans med sin familj dan före dopparedan och vänta på att julskinkan ska bli klar samtidigt som man bakar och donar. Ibland smiter man iväg för att läsa en bok en stund eller enbart för att sitta och stirra på klapparna under granen medans huset doftar ljuvligt och julmusiken svävar ur högtalarna. Det är en av många anledningarna till varför jag älskar denna högtid. Allting är så mysigt och stämningsfullt. 
Tycker förresten att vårt pepparkakshus är otroligt vackert, och att vi ens kunde få ut någon kristyr ur tuberna är ett under då jag och min lillebror har "pyntat" (dränkt) våra pepparkakor då och då. :')

Sjukling & Julförberedelser

 
Hello, det var ett tag sedan. Jag har nämligen legat sjuk den senaste veckan och nu mår jag äntligen bättre. På grund av det så har julförberedelserna inte fixats förens nu och här hemma bakas det och slås in julklappar för fullt, Åh vad jag älskar julen!  Strax ska jag iväg för att inhandla den sista maten och de sista julklapparna så vi hörs senare. 

New shoes

 
Häromdan inhandlade jag äntligen ett par skor som kan hålla lite värme under vinter. Älskar dom. 

En bättre söndag

 
 
Glad tredje advent på er! :) Den här söndagen har spenderats med damsugaren och julpynt, kände att mitt rum behövdes städas ordentligt och nu är det så mysigt. Kände också att det äntligen var dags för mig att inviga min Harry Potter mug som jag köpte i somras, och vad är bättre än en Harry Potter film på det. En väldigt bra söndag helt enkelt.  
 

Jag älskar detta

 
Klockan 05.45 ringde klockan och 07.00 var  jag i skolan för att byta om till mina tärnkläder och förbereda mig inför de 3 förmidagsföreställningar för elever och inför de 2 kvällsföreställningarna inför föräldrar (o.s.v). Det har varit helt underbart kul och jag verkligen älskade varje minut. Alla var verkligen jätte duktiga och vi fick sjukt mycket beröm och det kändes magiskt vid vissa tillfällen. Liksom sist jag var med på något liknande lärde jag känna männsikor bättre och bara haft en sån underbar tid. Detta är en av de största anledningarna till att jag älskar min skola, stämningen som uppstår bland alla elever och lärare under denna tid. Känns väldigt jobbigt att det redan har gått ett halvår av 9:an men samtidigt skönt att det är ett halvår kvar så nu jag ska njuta varje sekund.  
 

Lucia

 
Hello everybody, just nu ligger jag i sängen och tittar på friends och är så trött så att jag snart somnar.Idag har jag haft 2 genrep med skolan inför de 5 Lucia föreställningar som jag har imorgon. Det var några lågstadie elever på ett av genrepen och de var alla så extremt söta och såg så glada ut. Hoppas att vi får likannde rekationer av skolan och föräldrarna imorgon, haha. 
Bilderna ovan är i alla fall från förr-förra helgen när Nikita fixade mig inför 40-års festen som jag var på. Bilden passar som vanligt inte in till resten av inlägget men jag har lite brist på bilder så det blir de bilder jag har. :) Sleep well everybody. 
 
 

Lång vecka

 
Det var ett tag sen nu, vilket jag skrev att det förmodligen skulle bli och denna vecka har varit välidigt upp och ner. Jag visste att denna vecka skulle vara fullbokad men lite annat kom upp men denna vecka fyllde i alla fall min bästavän Nikita år och jag har haft några underbara dagar vilket jag hoppas och tror att hon också haft. Lite bilder från helgen och veckan kommer senare. Utöver det har jag haft en tjejkväll men de flesta från min skola i nian vilket vart väldigt lyckat och sedan har årets luciatåg börjat öva. 
Nu ska jag i alla fall sova, för att orka imorgon och på tisdag vilket jag skriver om senare, puss och kram.
 
 

1 December

(mindre passande men söt bild)
Hello everyone helgen har varit fullspäckad med massa kul mestadels en fyrtiofest men även lite annat. Nu är det i alla fall en ny vecka som också är väldigt fullspäckad och därför kommer det inte att bli den bästa bloggningen but I'm gonna try.
Kan ni förstå att det är den 1 DECEMBER idag! Helt sjukt hur snabbt det har gått, snart är det 2015 och om 36 dagar fyller jag 16. Försöker ta vara på den tiden som är kvar av nian men allt går så himla snabbt känner jag. Efter det här halvåret ska det dock bli riktigt skönt med jullov. Haha det här inlägget har ingen mening någonstans men kände att det behövdes uppdateras så dett här det bästa jag kan slänga ihop just nu. :'))
 
 

RSS 2.0