Årsresumé Del 2

Juli
Här åkte jag för första gången utomlands med någon annan än min familj vilket var spännande, det var även första gången för mig i England vilket var resemålet. Åh vilken fantastisk resa det var! Vi var där i två veckor vilka vi spenderade i Cambridge och West Bay men också en sväng till London. Alla bilder och inlägg finns att läsa HÄR. Utöver Englandresan så vart det lite picknickande och fotbollspelande här hemma.
 

Augusti
I Augusti njöt jag av den sista tiden innan skolan började och hade storstädning hemma. Mitt rum gjordes om vilket jag och Nikita gjorde på egenhand (stolt^^), vilket jag vart väldigt nöjd med. Annars åt jag flera sommarmiddagar, gjorde massa smothies, mys frukostar och till sist färjade jag håret mörkt, lagom till skolstarten. Det var även då jag började träna mer än innan och började känna mig lite bättre.
 
 
September
Nu kom månaden där jag äntligen kunde ta upp min älskade fotboll igen(♥), började träna med laget och spelade min första match, den känslan var helt fantastisk Det började bli lite kyligare och eftersom att jag tyckte min jacka var urful plus att jag inte ville köpa en ny resulterade det i att jag lånade pappas jacka som luktar precis som honom och är extremt snygg. Tror också att jag åt tacos till middag typ varje dag, haha :').
 
 
Oktober
 Under mestadels av Oktober fotade jag ingenting då jag gick med båda armarna i bandage och en hjärnskakning efter ett fall under en fotbollsmatch. Det gick över hyfsat fort och i slutet av månaden var det dags för vår skoldans där jag vann vår skolans buggtävling. Förvånad men asglad ;). Det ända jag åt denna månad var nästan bara gröt och frukt denna månad, haha varierande.
 
 
November
I November spenderade jag väldigt många timmar med att vara sjuk och underhöll mig själv med att lära mig nya flätor. Då jag väl var frisk (för er som inte vet det så älskar jag halloween) hade jag i år en sen halloween middag som var väldigt mysig. Torkade också massa löv, köpte ananaser och köpte nya innomhus fotbollsskor. Just ja, gymnasiemässan föll av stapeln och det vart en sväng förbi den där jag hittade många bra alternativ som det strax är dags att välja mellan.
 
 
December
 December, hmm. Denna månad var vädigt upp och ner.. 3/12-14 gick min älskade, fina, underbara katt Messi bort. Har inte skrivit om det här då jag inte riktigt vet hur jag ska formulera mig, så jag lämnar det så.
Det bästa och festligaste med denna månade var när jag firade min fina vän Nikita som fyllde år, luciatåget med skolan, julfirandet med familjen och att vi fick en ny underbar medlem i familjen (Alice är på sista bilden och Messi på första). Annars var jag sjuk ganska mycket, bland annat när den första snön kom (dock fick jag några fina bilder) och även på nyårsafton. Men eftersom att December är min favorit månad tycker jag att den ganska bra ändå.
 
  

Kommentarer

Släng gärna in en kommentar

Ditt Namn?
Kom ihåg mig?

E-postadress: (endast jag som ser)

URL/Din blogg?

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0