Blåbär

 
Testade på att göra blåbärs-havregrynsgröt imorse vilket var helt okej men jag föredrar nog den med hallon. Nu ska jag i alla fall ut och springa lite så vi höres. 

England 2014 del 5

(Bild: Nikita)
 
Den sista kvällen i husvagnarna så åt vi på en super mysig havsresturang där maten var suverän. Jag och Nikita beställde in kött och en maffig hamburgare som vi delade på och herregud vad gott det var. Sedan bar det iväg tillbaka till cambridge igen där vi besökte köpcentrumet Grafton en gång till och även åt en typisk söndag middag med den godaste cheescaken ever och så klart VM finalen. 

Dinner

 
Kyckling och curry blev dagens middag och det är bara så sjukt gott. Efter middagen stack jag iväg och tog ett kvällsdopp med några kompisar i regnet och herre vad varmt och skönt det var. Älskar värmen vi haft den senaste tiden! Nu sitter jag återigen och kollar på how i met you mother och redigerar bilder och äter vattenmelon, har blivit lite av en standard grej känns det som. Strax ska jag i alla fall dra mig mot sängen så vi hörs. 

England 2014 del 4

(Bild: Nikita)
(Bild: Nikita)
 
Vi besökte ytterligare ett ställe där de bland annat hade haft OS 2012 i segling. Den här staden var nog den finaste som vi besökte. Återigen så var vattnet,klipporna och de små gulliga husen så otroligt vackra. Vi körde igenom själva staden med bil och jag valde att titta istället för att fota så har inga bilder därifrån men uppe på tja toppen så tog jag massvis vilket ni kanske ser. 

England 2014 del 3

 
Under veckan som vi var i syd-västa England besökte vi en annan vacker fiskeby som vi vandrade runt i. Jag vart väldigt överraskad av England, jag trodde defenitivt inte att det skulle vara såhär fint. Älskar verkligen alla färglada gulliga hus och speciellt de fina bergen och det otroligt vackra vattnet.
 

Mys middag

 
Hello regniga söndag, eller i alla fall första halvan. Idag har jag satt upp en rullgardin, städat och flyttat runt lite möbler i mitt rum. Har även hunnit med att vara lite smårädd när det blixtrade alldeles utanför och öste ner men det släppte efter en liten stund så det var inte så farligt. Dagen avslutades i alla fall med en super mysig middag med pappa och nu sitter vi och kollar på film. Bra slut på veckan. 

England 2014 del 2

( Bild: Nikita )
( Bild: Nikita)
( Bilder: Nikita )
 
Under lördagen begav vi oss mot västa England och Dorset. Vi bodde i en "caravan" i en extremt vacker fiskeby där vi bland annat fiskade krabbor, fotade och vandrade runt både på plan mark och upp på ett berg med en fantastisk utsikt. 
 
 

Bra kväll

 

30 grader

 
Världens härligaste väder ute! Sitter i solstolen på baksidan och läser divergent för andra gången och den är så sjukt bra. Ska sitta här ett bra tag till så vi hörs senare. 

Lazy outfit

 
De senaste dagarna har jag istället för att blogga umgåtts med Nikita, solat, läst böcker, badat, tränat lite och njutit av det fina vädret. Mår så himla bra när solen lyser och allt bara är allmänt lätt. 
Imorgon har jag dock planerat att sova lite längre men annars har jag inga planer så jag får se vad som händer. Men det sägs att det ska bli 30 grader imorgon så oavsett vad jag gör ska jag verkligen passa på att njuta. Nu ska jag sätta mig ner och redigera lite mer bilder från England så att ni kan få se dom någon gång. Sleep well everybody. 
 

England 2014 del 1

(Bild: Nikita)
(Bild: Nikita)
 
Vi kom fram sent på tisdagskvällen och somnade nästan på en gång. Vi bodde under tisdagen, onsdagen, torsdagen och fredagen i Cambridge där det är så himla fint. Vi spenderade de dagarna i lekparker, gick runt, fotade och åkte även in till köpcentrumet Grafton och shoppade lite. Sedan på lördagen fortsatte vi vidare...
 

Shopping from England

 
 
 
 
 

Some new stuff

 
Fick med mig lite grejer hem från England bland annat så var vi förbi Happy Potter shoppen på King's Cross station och det var helt fantastiskt! :D Det andra var också väldigt bra men Harry Potter slår det mesta. ;) Nej men allvarligt så är jag riktigt nöjd och tacksam för den här underbara resan. 

Favorit listan

 
 
 
 

Home

 
I'm back in Sweden again. Efter 15 dagar är jag hemma igen och efter att ha sovit ut i två dagar så orkar jag äntligen ta mig ur sängen. Jag har haft tidsinnställda inlägg vilket ni säkert märkt och anledning är för att jag har varit i England med Nikita. Alla bilder och och lite inlägg om resan kommer upp senare när jag har fått ordning på alla bilder. 

Bildprojekt

I slutet på terminen fick vi en bilduppgift som gick ut på att vi skulle göra ett LP omslag och jag vart helpeppad på det. Jag la verkligen ner mycket energi på den här och jag är EXTREMT nöjd och stolt över framsidan (1:a bilden) men mindre nöjd med baksidan (2:a bilden).
Jag var i början av terminen väldigt negativt inställd till bildlektionerna och satt mest och deppade över att jag tyckte mitt arbete var dåligt. Men jag gjorde ingenting åt det och min bildlärare började verkligen tröttna på mig. Vi hade faktiskt några pepptalks under våren som hjäplte mig mycket och det var tack vare den här uppgiften som jag insåg att det viktigaste är att jag gör mitt bästa och struntar i vad alla runt omkring tycker och tänker. Jag vet inte varför jag hade sån prestationsångest för just bilden men så fort jag valde att göra det bästa av situationen gick jag från F varning till D.  
 
 

Jag har världens finaste vänner

 
 

Dream

 

Love it

 

Sommarkväll

Alla bilder förutom nr 2 och nr 7 är tagna av Nikita
 
Här är lite fler bilder från när vi var ute med några kompisar i början på Juni. Jag är lite smått förälskad i de här bilderna och känslan som jag får av dom. Det var under dagarna det var så varmt ute, vad hände med den värmen egentligen? 
 

Frågor

Hur gammal är du? 15 år

 

 

 Hur gammal känner du dig? Jag vet inte riktigt, det varierar från dag till dag. Men oftast 15/16.

 

Är du besatt av någonting? Kanske inte besatt men jag knäcker alltid min axel.

 

Är du rädd för blod? Jag var det när jag var yngre men inte längre.

 

Vilken färg är dominerande i din garderob? Jag skulle nog säga Rosa, haha jag är en riktigt ”rosa-tönt”.

 

 

Vad har du för storlek i kläder? 36/38

 

Vilken är din favorithögtid?Jag skulle nog säga jul.

 

Var i världen skulle du vilja befinna dig just nu? Där jag är just nu.

 

Nämn en plats i världen du besökt som du aldrig vill återvända till? Tror faktiskt inte att jag har en sån plats.

 

 Hur vill du tillbringa din pension? Bo i 3 månaders perioder i Stockholm och ett hus i Portugal.

 

 Vilka fem saker vill du inte vara utan i ditt skafferi/kyl? Kolsyrat vatten, körsbärstomater, bröd, köttfärs och bea. Skulle klara mig på det egentligen haha.

 

Vem är din förebild? Nikita och Katia.

 
 

 Vad är du på för humör just nu? I’m happy.

 

Vilka världsdelar har du varit i? Europa.

 

Snarkar du? Nej det tror jag inte.

 

Hur går du helst klädd? Mjukisbyxor/Löpartights och en stor tröja om det är hemma. Ute är det nog shorts och en simpel tröja.

 

 

 

 Vilket stjärntecken är du född i? Stenbock.

 

Vilket är ditt favoritgodis? Choooooooklad.

 

Vilken är din favoritaffär? Skulle nog säga H&M då de flest av mina plagg är därifrån.

 

 Vad köpte du senast? Jag vet faktiskt inte.

 

Hur många gånger har du flyttat? 7 gånger.

 

Är du morgon- eller kvällsmänniska? Haha inget av de egentligen, jag är på dåligt humör både på kvällarna och mornarna.

 

Har du någon gång badat naken utomhus? Tråkig som jag är så nej.

 

Vad har du in din väska? Necessär, vattenflaska, hårbortse, tofsar, nycklar 

 

Var lägger du din mobiltelefon när du sover? På sängbordet bredvid sängen.

 

Är du blyg? När jag träffar nya människor eller när jag inte träffat någon på ett tag så är jag väldigt blyg i början men det går oftast över efter ett tag.

 

Har du någon tatuering? Nej, jag skulle dock vilja ha en men jag är nog för feg för att göra en.

 

 

 Har du något bevarat inom dig som ingen annan vet? Nej

 

Har du några husdjur? En katt som heter Messi.

 

Vill du gifta dig? Yes box.

 

Var växte du upp? I en förort till Stockholm.

 

 Har du, eller har haft, något smeknamn? Jojo haha.

 

Vad shoppar du helst? Tror nog att jag tycker att träningskläder är roligast.

 

Vilken är din favoritparfym? Christina Aguileras.

 

 Vad sover du i? En tröja och trosor.

 

Tycker du om att fika? Yeeeees

 

 

 

 

Pedant eller slarver? Haha slarver x10.

 

Dricker du kaffe och i så fall vilken sort? Nopp

 

Hur ofta städar du? 1-2 gånger i veckan 

 

Leva nu, längta eller minnas? Försöker att leva nu men tyvärr minns jag oftast.

 

Vad skulle du vilja ha mer tid till? Allt: läxor, städa, vänner, sova, träna o.s.v.

 

Vad gör du för att rensa huvudet och få extra energi?  Lyssna på musik och gå en promenad.

 

Drömresemål? Nepal, Malta, Chile, New York, Hawaii och hela världen i princip.

 

Framtidsdrömmar? Läkare/brandman/psykolog/fotbollsspelare, resa och en familj.

 

Vilket blir ditt nästa köp? Ingen aning men kanske ett par vita eller svarta jeans.

 

Hur kommer du spendera semestern? Tror att mestedels spenderas med Nikita.

 

 

 


Nytt

 
Nu har jag tänkt ändra lite här i bloggen och börja skriva lite mer personligt och mer om vad jag tycker och tänker. Jag ska fortfaranade ha fotografi som största fokus och skriva vardgasinlägg och så vidare men lägger nu till en kategori. 
 

RSS 2.0